Teplé pokrmy
- Hovězí ragú bourgignon se slaninou,žampiony a perlovou cibulkou
- Jehněčí stew na černém pivu
- Hovězí guláš
- Kuřecí paličky na zázvoru
- Kuřecí BBQ křidélka
- Jelení ragú s šípkovou omáčkou
- Hovězí líčka na červeném víně
- Králík na bylinkách a kořenové zelenině
- Celá pečená šunka na pivu a medu
- Masové kuličky v pikantní rajčatové salse
- Krůtí soté s houbami
- Kuřecí soté se zeleninou
- Pečený losos s máslovou omáčkou
Sladké
- Mini tiramisu
- Panna Cotta s lesním ovocem
- Čokoládový mousse s malinovým coulis
- Domácí pralinka z belgické čokolády se sušenou švestkou
- Domácí jablečný perník
- Bavorské vdolečky s rumovými povidly a tvarohem
- Domácí povidlové buchty
- Ovocná bublanina
- Ovoce krájené (výběr dle sezóny)
- Čokoládová fontána
Přílohy
- Pečené brambory se zakysanou smetanou
- Gratinované smetanové brambory
- Rýže Basmati
- Restovaná sezónní zelenina
- Restovaná cuketa
- Vařená brokolice
- Restované žampiony
- Mačkané brambory s cibulkou
- Bramborové noky
- Fazolové ragú
- Vařené brambory s máslem a petrželkou
- Karlovarský knedlík
- Špekový knedlík