Večerní menu
Aplaus – 3chodové menu
- Bramborová polévka s pravými hříbky
- Konfitované kachní stehno, červené zelí a domácí bramborové noky
- Pěna z bílé a mléčné čokolády s physalis
M. D. Rettigová – 3chodové menu
- Staročeská kulajda s křepelčím vajíčkem, houby a čerstvý kopr
- Špikovaná telecí kýta na másle a zázvoru dle M.D.Rettigové, nastavovaná kaše, smažená cibulka
- Domácí třená bábovka, malinová omáčka
Gourmet – 4chodové menu
- Amouse bouche – mini caprese, bazalkové pesto
- Lososový tatarák,citrónový creme fraiche, lístky salátu a toasty
- Steak z vepřové panenky plněný slaninou, francouzský pečený bramborový koláč, restovaný špenát, lišková omáčka
- Fondant z hořké čokolády, pěna z manga a malinový sorbet
Superior – 4chodové menu
- Amouse bouche – kroketa z kozího sýru, červená řepa a rukola
- Hovězí carpaccio, parmazám, lístky salátu, capary a toasty
- Pečený steak z norského lososa, květákovo brokolicové ragú, Buerre Blanc omáčka s kapary a koprem
- Creme brule, malinová omáčka a smetanová zmrzlina