Hlavní jídla
- Grilované filety ze pstruha z Litomyšlských sádek, citrónová bramborová kaše a restovaný čerstvý špenát
- Pečený steak z norského lososa, květákovo brokolicové ragú, Buerre Blanc omáčka s kapary a koprem
- Svíčková na smetaně, špekový knedlík a brusinky
- Jelení ragú na šípkové omáčce, žemlový knedlík s bylinkami a lesními houbami
- Jelení guláš, domácí bramboráčky a čerstvý strouhaný křen
- Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré a restovaná kořenová zelenina
- Konfitované kachní stehno
- Červené zelí a domácí bramborové noky
- Smažený telecí řízek, lehký bramborový salát a brusinky
- Pomalu pečený vepřový bok ve vlastní šťávě, variace knedlíků a kysané zelí
- Králík na kořenové zelenině a bylinkách, domácí bramborové krokety
- Špikovaná telecí kýta na másle a zázvoru dle M.D.Rettigové, nastavovaná kaše, smažená cibulka
- Steak z vepřové panenky plněný slaninou, francouzský pečený bramborový koláč, restovaný špenát, lišková omáčka
- US Hunger steak, šťouchané brambory s hrubou hořčicí a burgundská omáčka
- Konfitovaná husí prsa, šoulet z krup a hrachu, glazované šalotky, omáčka Pinot Noir